top of page

Des de 2012 el guitarrista argentí Simón Maisano, ha estat realitzant una intensa tasca com solista que l’ha portat a recórrer diferents sales de Espanya, Alemanya i Sud-Amèrica.

™

Ha finalitzat cursos de post-grau al Conservatori del Liceu de Barcelona amb Guillem Pérez-Quer. A la vegada que el Màster en Musicologia i Educació Musical de la Universitat Autònoma de Barcelona, Llicenciat en Música de Cámara de la Universitat Nacional de Lanús, Buenos Aires i Músico Instrumentista de Guitarra de l’Instituto Superior de Música de la Universidad Nacional de Tucumán.

 

Guanyador de la beca del Fondo Nacional de las Artes – Beca Nacional Argentina 2008. Alumne becari del LIII Curso Universitario Internacional de Música Española a Santiago de Compostela,  Espanya.

Ha format part de diverses formacions de càmera i grups de música popular amb els que ha tocat a diferents llocs de Sud-Amèrica i Europa. És guitarrista i compositor a The Kennficks. També és fundador,  guitarrista i arranjador a Trío Desconcierto. 

 

Ha participat a varis concursos i ha rebut la 3ra Menció al concurs de joves interpretes organitzat pel CFI., 2n Premio al  Primer Concurs de Guitarra organitzat per Argentmúsica 2009, 1er Premio a la Categoría Juvenil Internacional del V Concurso y Festival Internacional de Guitarra Clásica en Cochabamba, Bolívia (2008).

Ha rebut classes i assistit a cursos i xerrades de diferents professors, entre els quals destaquen Pablo Marquez, Hopkinson Smith, Marco Socías, Jose Luis Rodrigo,  Leo Brouwer,  Maria Isaber Siewers entre altres.

 

Actualment està presentant el seu CD auto-editat Guitarra Latinoaméricana i és professor de guitarra al col·legi Pare Manyanet i  l’Escola Musical 91 de Barcelona.

Fotografía de Fernando Barbeyto
  • w-facebook
  • w-youtube
bottom of page