top of page

El guitarrista andorrà David Font i Bernet és un gran amant de la música tradicional popular d’arreu del món i apassionat per les belles arts i la poesia.

 

Als seus inicis estudia guitarra clàssica amb Thomas Preibsch a l’IAEM (Andorra) i finals del 2008 es trasllada a (Badalona, Espanya) obtenint el Grau Professional de Música al Conservatori Professional de Badalona on estudia guitarra amb Vicenç Mayol.

 

El 2014 es titula  en interpretació de guitarra clàssica al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el professor i tutor Guillem Pérez-Quer. Posteriorment, continua els seus estudis amb classes de perfeccionament amb Santiago Figueras i Vegara.

Interessat en diferents expressions artístiques i espectacles es titula en  Tècnic d’Il·luminació d'Espectacles en Viu i realitza cursos relacionats amb la pedagogia i las arts escèniques.

Ha treballat el seu repertori amb guitarristes amb guitarristes destacats com Alex Garrobé, Hopkinson Smith, Armando Marrosu, entre d’altres.

Assistia a les xerrades cultural-musicals del mestre i compositor Josep Soler.

 

La seva activitat com a concertista l’ha dut a actuar per França, Bolívia, Andorra i diferents comarques de Catalunya. Ja sigui en sales de concert com en indrets emblemàtics com seria el cas del Cilcle de Música a les Esglésies Romàniques d’Andorra del 2014. Ha format part d’un gran nombre variat de grups camerístics entre els quals destaquen el tercet de guitarres Trio Camarada i Trío Desconcierto.

 

Ha guanyat el primer premi de composició al Concurs de Joves Compositors d’Andorra 2002, la Menció d’Honor  al concurs obert d'interpretació de l’Arjau per joves  el 2015.

 

Actualment compagina l’àmbit artístic amb la seva tasca com a docent. És fundador, guitarrista i arranjador del Trío Desconcierto. Treballa com professor de música a Andorra a l’Escola Andorrana d’Encamp de Segona Ensenyança i professor de guitarra particular. Forma part del Cor de Rock d’Encamp i toca junt amb el violinista Joan Benavent música sud-americana i música antiga.

Concert David Font Bernet a la plaça de Sornàs Ordino Andorra
Fotografia de Fernando Barbeyto
  • w-facebook
  • w-youtube
bottom of page