top of page

L’activitat musical del guitarrista xilè Gian Carlo Scevola ha recorregut des de la música popular fins la música clàssica. L’interès per ambdues vessants musicals el duen a estudiar guitarra clàssica al Conservatori Municipal de Viña del Mar Izidor Handle (Xilè), on estudia amb el professor Antonio Rioseco. Al mateix temps estudia guitarra elèctrica al Conservatori de la Universitat Caòlica de Valparaiíso amb Ismael Cortés.

 

Es llicencia en Arts i Ciencies Musicals a la  Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, on estudia amb el porfessor Daniel Díaz i obté el Diploma al millor Graduat de la seva pormoció.

 

L’any 2007 es trasllada a Barcelona on obté el Màster en Musicologia i Educació Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i durant el curs 2011-2012 realitza el Post-grau de Guitarra Clàssica en el Conservatori del Liceu de Barcelona, amb Guillem Pérez-Quer

Interessat en varis aspectes de la música ha treballat com compositor i músic en obres de teatre a Xile i Espanya. Ha estat director del projecte  Investigación Sonora realitzat a la Pontificia Universidad Cotólica de Valparaíso. Ha rebut classes i assistit a cursos i xerrades amb diferents professors, entre els quals destaquen Hopkinson Smith, Alfred Brendel, Marco Socías, Leo Brouwer, entre altres.

 

En la tasca de solista ofert concerts per Xile, Argentina, Espanya i Andorra entre d’altres. També ha format part d diversos conjunts de càmera i agrupacions de música popular per diferents països de Sudamèrica i Europa.

Forma part del Dúo Jovicic-Scevola, guitarrista i compositor a The Kennficks. És fundador,  guitarrista i arranjador a Trío Desconcierto.

Ha participat en varis concursos, ha estat semifinalista al Concurso Internacional de Música de Les Corts i l’any 2015  va ser galardonat amb el PREMI LLOBET al Certamen Llobet de Barcelona

 

Actualment ha finalitzat el Máster Oficial Europeu en Interpretació de la Música Clàssica i Contemporània al Conservatori Superior de Música del Liceu, sota la tutela del mestre Guillem Pérez-Quer, Desenvolupa la seva tasca de docent a l’Escuela Shine School of Guitar Barcelona.

Fotografia de Paula Latimori
  • w-facebook
  • w-youtube
bottom of page