top of page
Fotografia de Paula Latimori

Aquest conjunt camerístic està format per tres guitarristes d’àmplia trajectòria Gian Carlo Scevola (Chile), Simón Maisano (Argentina), David Font i Bernet (Andorra).

En aquest tercet, la confluència musical de cada músic aporta una identitat interpretativa fresca i original al seu repertori. A través de les tres guitarres duen al límit l’expressivitat musical aconseguint una connexió especial i dinàmica amb la audiència.

 

Pel que fa al treball que realitza aquest tercet, destaca notablement per la investigació d’un repertori amb unitat temàtica i determinat caràcter estètic. És així com han dut a terme varis concerts en els que han posat de relleu a diferents personatges de la música d’arreu del món.

 

L’any 2016, aprofitant la celebració del Centenari de la mort d’Enrique Granados van presentar en gran nombre de concerts “El llegat d’Enrique Granados a través de la Guitarra”. Cal destacar tanmateix el programa dedicat a una altra gran artísta: “Violeta Parra; una artista universal inspiradora de Latinoamérica” i el programa dedicat a la música catalana dels segles XIX i XX: “Una Pinzellada de la Música Catalana dels segles XIX & XX”.

Actualment, Trío Desconcierto està oferint a les sales de concert “Danses del Món: Un recorregut a través de diferents cultures”

Cada obra que inclouen en el seu repertori és arreglada pels mateixos components del grup i per altres grans mestres de la guitarra clàssica.

 

En aquesta recerca per crear diferents i nous repertoris treballa i col·labora amb diferents artistes. Ja siguin violinistes, com cantants, percussionistes,…

Per descomptat, Trío Desconcierto ha treballat i assistit a classes de destacats intèrprets de la guitarra clàssica com Guillem Pérez-Quer, Santiago Figueras i Vegara, entre d’altres.

 

Fins al moment han actuat per entitats públiques i privades sempre amb excel·lent resultat. A destacar l'obertura de La Setmana Cultural del Comú d'Andorra la Vella del 2016”, el doble concert al Cicle de Música als Parcs de Barcelona 2016, el Festival Art Llobet (Certamen de Guitarra 2016) i en un gran número de locals i sales de concert de Barcelona i Andorra. L'any 2017 han actuat a dos concerts a Festivals de prestigi, com són al Festival Emili Pujol a les Garrigues i al Festival Narciso Yepes d’Andorra. Per altra banda, han fet una gira per Argentina al mes de Setembre on han actuat a Buenos Aires i al Festival "Septiembre Musical de Tucumán". També van donar masterclass als alumnes de guitarra a l'Universidad Nacional de Tucumán.

 

Trío Desconcierto utilitza guitarres dels luthiers Elías Bonet Monné René Baarslag.

  • w-facebook
  • w-youtube
bottom of page